Adód 2%-ka! HOSSZABBITOTT HATÁRIDŐ!

A nyomtatvány minkét oldalát megkérjük töltsék ki és juttassák el az Alapítványhoz, iskola titkárságára vagy az iskola valamelyik pedagógusához. De személyesen is leadható az ANAF irodájában.

2018-ban a Barcasági Csángó Alapítvány - Asociația Ceangăilor Bârsa - The Foundation​ összesen 3.226 lej támogatásban részesült a Négyfaluból és Kolozsváról beérkezett adók 2%-ból. A beérkezett összeget kiemelten a Zajzoni Rab István Középiskola​ támogatására fordította: az iskola könyvtárának rendszerezésére (1520 lej), tanárok továbbképzésere (1200 lej), szállítási költségekre (1715 lej). Aki utána számol láthatja, hogy csak a felsorolt kiadások meghaladják 1209 lejjel a beérkezett összeget. Köszönjük az aktív hozzáállást.
A 2019-es évben főleg a néptáncoktatás támogatására és a régió népszerűsítésére szeretnénk hangsúlyt fektetni. A Zajzoni Rab István Középiskola keretében a kis korosztálynak fellépőruhák készítésének költségeinek, a nagyobb korosztálynak a Negyfalusi Kéknefelejcs Tánccsoport​-hoz bejáró oktatók bére fedezése által.
Ugyanakkor igyekezünk betömni minden olyan keletkező hiányt az év folyamán, melyre nincsenek más források.

Ha szükség van segítségre jelezzék a 0729.500.243 telefonszámon (Székely Gyöngyi).